Let your heart sing

Image

Vise impletite

Dintr-o stare de nervozitate maximă nejustificată căruia îi căutam scuze puerile ce putea fi urmată de acţiuni iraţionale, m-am liniştit subit printro simplă privire. succesul nu e acelaşi lucru cu realizarea. Succesul poate fi un moment temporar, un câştig căpătat peste noapte dar nevalorificat prin muncă şi pasiune. Realizarea presupune îndeplinirea obiectivelor potrivit viselor tale pe care le-ai organizat în priorităţi. Simpla delegare a principiilor de bază care să caracterizeze o perioadă a vieţii tale te poate duce către realizare.

Realizare înseamnă să fi împăcat cu tine, cu ceea ce faci, cu ceea ce te reprezintă, cu relaţiile pe care le ai, cu părinţii, cu partenerul, cu oamenii de la locul de muncă. Una fără alta nu se poate. Viaţa personală, familia, partenerul sunt baza afectivă, motorul care îţi asigură benzina pentru drumul pe care îl ai de parcurs ca să-ţi îndeplineşti cariera, visul tău personal. În calea pe care o alegi trebuie să şti că ai nevoie să te hrăneşti cu dragostea celor din jur, fără prezenţa şi suportul lor e greu să te zbaţi în această lume. Tu eşti un om, o complexitate. Omul nu poate trăi doar prin muncă sau doar printr-o relaţie acaparatoare. Lucrurile trebuie îmbinate, ai nevoie de echilibru. Ai nevoie să-ţi construieşi viaţa cu oameni dragi, cu oameni care te susţin pentru a ceea ce eşti. când unul dintre domeniile vieţii tale deraiează, scârţâie, efectul său se resimte în toate celelalte domenii. De exemplu, când acasă ai probleme, treci printr-un divorţ sau copilul tău are probleme de sănătate, ceea ce se întâmplă cu tine te afectează şi în latura profesională. Lucrurile se leagă între ele ca genele de adn La muncă nu vei mai da acelaşi randament pentru că eşti om, te afectează, nu eşti robot. Şi atunci când cazi în latura emoţională îţi dai seama că nu mai poţi face faţă şi că tot ce e mai important şi ce te împacă este mediul afectiv. Îţi dai seama cât de important e să fi sănătos, să ai o relaţie echilibrată, să profiţi de lucrurile frumoase ale vieţii, să alergi, să mănânci îngheţată pe malul mării. toate evenimentele din viaţa ta depind de alegerile pe care le faci în fiecare zi. realizarea înseamnă să şti să-ţi ordonezi priorităţile în care să intre toate laturile vieţii tale. Simplu fapt să ai o bucurie acasă, să te vezi cu omul tău, să ieşi cu prietenii te impulsionează şi îţi dau putere să crezi în visele tale, să le poţi realiza cu muncă şi pasiune. Omul înseamnă spirit,minte, corp. Caută şi găseşte ceea ce te satisface, ce te face să te simţi tu însăţi ca femeie, iubită, mamă, femeie de carieră. Important e să-ţi dai seama la timp de ce ai nevoie, să conştientizezi când îţi lipseşte şi să te opreşti să ai grijă de tine, să-ţi acorzi mai multă atenţie.

Să fii precum îţi doreşti să fii, să fii împăcat cu trecutul, prezentul şi viitorul tău, să te bucuri împreună cu familia ta de ceea ce ai clădit, aceasta este realizarea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s